Hírek

 

Ügyintézés 2021.03.08-tól

Az egyesületi ügyintézés 2021.03.08-tól hétfőtöl szombatig naponta 10.00 órától 12.00 óráig tart. Az ügyintézés lehetőleg előre telefonon egyeztetett időpontban történjen. E-mailen egyeztessük a szükséges intézni és befizetni valót, majd a visszaigazolt összeg átutalása után keressük fel az irodát, ahol az elkészített iratokat átvehetjük. Az állami horgászjegyek és területi engedélyek váltására is érvényes a leírtak. Ha az átutalás nem megoldható, akkor lehetőleg a pontos befizetni való összeggel jelentkezzünk. Az ügyintézés ideje alatt az iroda előtti területen, vagy a horgásztanya épületében várakozzunk. Telefonon 06 70 423 5023 Varga Juditnál lehet előzetes időpontot kérni, 9.00 óra és 16 óra között, de a félreértések elkerülése érdekében lehetőleg a fuzfohorgasz@gmail.com e-mail címen egyeztessünk. Ügyintéző, váltott napokon Varga Judit és Boa Éva. 
A klubház csak ügyeleti időben lesz nyitva, a külső mosdó üzemel, ahol a fertőtlenítő takarítás naponta a szükséges mértékben megtörténik. Szájkendő viselése a területen az országos előírások szerint kötelező.

Reméljük a korlátozásokat mielőbb mérsékelhetjük.!


FIGYELEMFELHÍVÁS

 
Két határidő is közeleg. Egyik a csónak, hajóhelyek, kabinbérletek és a száraz tároláson lévő eszközök befizetési határideje, ami február 28. Márciusban már csak 25%-os felárral lehet a díjakat rendezni, ami elég jelentős növekedés, április 1-töl pedig szerződéskötésre sincs lehetőség. Egyeztessetek időpontokat Varga Juditnál a zökkenő mentes ügyintézés érdekében.
 
A másik időpont ami szintén február 28-a a fogási naplók leadási határideje. Az utána lévő időszakban az állami jegyeket is csak felárral lehet kiváltani.


Egyesületi ügyintézés.

Az egyesületi ügyintézés /befizetések/ 2021. 01. 18-án kezdődnek. Hétfőtől-péntekig 9.00-15.00-ig, szombaton 9.00- 11.30 óráig. A helyszíni befizetésekre, ügyintézésre, telefonos bejelentkezés szükséges, a múlt évi jó tapasztalatok alapján, Varga Juditnál tel. +36 70 423 5023.
Az időpontra érkező tagok elsőbbséget élveznek. 
A fizetendő összegről információt a fuzfohorgasz@gmail.com e-mail levelezésen lehet kapni a kívánt szolgáltatások pontos felsorolásával. Állami jegyet, területi  engedélyt, 3000 Ft környezetvédelmi hozzájárulást csak személyes ügyintézéssel lehet intézni készpénz befizetéssel. Az egyesületi díjak befizetése átutalással is történhet, név és befizetési rendeltetés megjelölésével, a  Balatonfűzfői Horgász Egyesület Takarékszövetkezetnél vezetett 73900102-11071998-as számlájára. A szolgáltatás igénybevételét megelőzően a szerződéskötés érdekében az irodát mindenképpen fel kell keresni.
Az esetleges telefonos kérdéseket, reklamációkat lehetőleg e-mailen tegyük meg, vagy személyesen az egyesület elnökénél, illetve a +36 30 959 9251 telefonon, így a napi ügyintézést nem zavarjuk.
Az ügyitézési időben az iroda, klubház, kabinok előtti területen a szájkendő szabályos viselése kötelező. Az irodában csak az aláírásra befizetésre lehet bemenni, az ügyitézés a bejelentkezés után megtörténik, várakozás a klubházban, vagy a szabadban.
A területen építési időszakosan építkezési munkák folynak, kérjük a türelmes és körültekintő közlekedést. Célszerű az autót kapun kívül hagyni ha látjuk a munkavégzést.
A tapasztalatok alapján ha szükséges változtatunk az itt leírtakon, amit természetesen közölni fogunk.


Közlemény

A téli hónapokban a kikötőmesteri feladatokat Németh László elnökhelyettes látja el. Tel. +36 20 419 2927.
Hozzá kell fordulni ha a területről csónakot viszük el, vagy behozunk. Hozzá kell fordulni a 2021. évi kabin-csónakhellyel kapcsolatos kérdésekkel, valamint a területen történő bármilyen tevékenység kapcsán.
Kikötőmesteri kinevezésre csak március hónapban kerül sor, akinek a felettese, továbbra is az enökhelyettes lesz.
Abban az esetben ha nem elérhető Varga Juditnál lehet üzenetet hagyni, vagy az egyesület e-mailjére írni.
 


2021

Fogásokban gazdag Boldog Új évet kíván az egyesület vezetése


 


FELHÍVÁS!

Aki még nem tette partra a csónakját a jövő héten gondoskodjon róla. Január hónapban az öböl várhatóan befagy.
A fagyveszély miatt a területen a víz is le lett zárva, a mosdó nem használható.
A befizetések várhatóan január 15-e után kezdődnek, a pontos időpontot a fizetés módját később közöljük. 


ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYT