Hírek

 

Nyári horgász verseny és családi nap

Ételjegyek elővételben: Pecsenye-halászlé-birkapörkölt. Egységesen 800 Ft-os áron, Varga Juditnál.


Kikötőmester

Sajnos Tóth Ferenc kikötőmesterünk betegsége miatt átmeneti időre nem tud részt venni az egyesületi munkában. Reméljük rövid idő múlva újra köztün lesz és végzi azt a munkát ami valamennyiünk számára nélkülözhetetlen. Mielőbbi gyógyulást kívánok az egyesület teljes tagsága nevében.
2020.07.01-től az új kikötőmester Galambos Tamás. Tamás régi tagja egyesületünknek, jellemző rá, hogy eddig is segített mindenkinek aki kérte. Most Németh László elnök helyettes irányításával végzi a munkát. Tamás nyugdíjas, Balatonfűzfő Tobruki lakos és ezermester. Fordujatok hozzá bizalommal minden kikötőt érintő kérdésben. Telefonszáma: 06 30 6072054


Nyári horgász verseny és családi napEgyüttműködő partnerünk a Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület
Nyári horgász verseny és családi nap

Az idén a hagyományos nyári nyílt horgász versenyünket és családi napunkat 2020.08.08-án tartjuk. Részletes programot rövidesen közöljük.


Egyesületi ügyintézés 2020.05.18-tól

Tisztelt Tagjaink és Vendégeink.

A járvány mérséklődése lehetővé teszi, hogy változásokat vezessünk be az egyesületi ügyintézésben.
Megköszönöm a tagságnak az eddigi fegyelmezett hozzáállását a bevezetett intézkedésekhez.
2020.05.18-tól hétfőtől szombatig 8-11 óra között személyes ügyintézésre is lesz lehetőség. Továbbra is lehetőség van az átutalásos fizetésre. Célszerü a telefonos időpont egyeztetés a gondnoknövel.a telefon 06 704235023.
A területen továbbra is érvényben marad a bevezetett védekezés, úgy a maszk használata, mint a távolságtartás és a közösségi helyiségek használata, a megfelelő fertőtlenítések.
Mostantól a tagdíj befizetését követően a belépőkártya 72 órán belül aktivizálódik.
A júliusi családi nap időbeli megtartásáról később döntünk, legkésőbb június 15-ig.
Továbbra is vigyázzunk egymásra és magunkra, jó fogásokat és pihenést kivánok az év hátralévő részében a magam és az elnökség nevében.

Balatonfűzfő 2020.05.17.                    Kontics Ferenc elnök 


Szájkendő használat, 2020. 05.01-töl

Tisztelt Tagjaink és Vendégeink!
A jó idő beálltával az egyesület területét egyre többen keresik fel. Bizonyos helyzetekben nem lehetséges a biztonsági távolság betartása. Ilyen a parti horgászhely elfoglalása, a kabinok előtti mozgás, várakozás a csónakos horgászatra kedvezőtlen időjárási helyzetben, pergető horgászat közbeni parti mozgás stb.
A védelem érdekében ezért a horgásztanya területére belépőknél szükséges, hogy szájmaszk rendelkezésre álljon és azt használja mások biztonsága érdekében. A szájmaszk meglétét és a használatát ellenőrizzük, illetve a használatra egymást is figyelmeztessük. 
Használni kell a maszkot a megérkezéstől a csónakba szállásig, kikötéstől a hazaindulásig. A parton horgászóknak a horgász hely elfoglalásáig. A horgászat során a 10 m-es távolságot tartani kell. Ha annál közelebb horgászunk egymáshoz használni kell a maszkot. Ha stégen többen tartózkodnak használni kell a maszkot. Kivétel ha közös háztartásban élő családtagok vannak együtt. Hasznnálni kell a maszkot a területen történő pihenéskor is amíg  biztonságos távolságra nem helyezkedünk el egymástól. Csak maszk használatával lehet az egyesületi irodát ügyintézés céljából felkeresni. Használni kell a maszkot a mellékhelyiség használatakor.
Kérem egymás és magunk érdekében az előírt szabályokat tartsuk be. A 14 év alatti gyermekek maszk használatát a szülőkre bízzuk.
Kontics Ferenc elnök

 


KÖZLEMÉNY

2020.július 1-ig az egyesület minden tervezett rendezvénye elmarad. A július 4-i családi napról később adunk tájékoztatást. Kérek mindenkit, hogy az egyesületnél az aktuális előírások szerint járjunk el. 


TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Horgásztársak!
Az elrendelt részleges kijárási tilalom a szabadidős tevékenységet, így a horgászást is engedi. Egyesületünk a MOHOSZ ajánlást is figyelembe véve az alábbiakat javasolja. A horgászás során a nem egy háztartásban élők minimum 5 m-es távolságot tartsák be. Kerüljük a csoportos beszélgetéseket illetve minden eetben tartsuk be az 1.5 m-es távolságot. Kerüljük a területen a porral járó munkákat, tilos a csónakok csiszolása. Csak a feltétllen fontos karbantartásokat végezzük, úgy hogy egymástól megfelelő távolságot tartsuk. Ha csónakot többen tesznek vízre kesztyű szájmaszk viselése ajánlott. Lehetőleg a csónakokat ne tegyük még vízre, mert egy esetleges szigorúbb tilalom elrendelésekor az esővíz kimerése gondot jelenthet. Kerüljük a közvetlen találkozásokat a csónakot, vagy a kabint a legrövidebb úton közelítsük meg. A kabinkilincseket illetve olyan eszközöket amiket többen is használunk fertőtlenítsük használat előtt.
A 65 év feletti horgászoknak nem ajáljuk ebben az időszakban a horgászást vagy csak a maximális védelemmel. / szájmaszk,kesztyű /
Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra most inkább ha lehet maradjunk otthol.
A klubház zárva, csak a külső mosdót használjuk amit napközben többször fertőtlenítünk, de saját magunknak is fertőtleníthetjük.
Figyeljétek közleményeinket ha változás van közöljük.
Horgászüdvözlettel: Kontics Ferenc elnök


Tájékoztató

A részleges kijárási tilalom ránk eső előírásairól 12 óra után adunk tájékoztatást.

A kikötő bejáratától 70 méterre munkaterület van, horgászni és parkolni ezen a területen TILOS!


KÖZLEMÉNY

Tisztelt Tagjaink!
Vírushelyzet van, az irodánk zárva, közvetlen ügyintézésre nincs lehetőség, de az élet nem áll meg. 
Az egyesületi díjakat, a gondnokunkkal Varga Judit /telefon: 70 4235023, vagy e-mail: fuzfohorgasz@gmail.com / az utalandó összeg előzetes egyeztetésével átutalással lehet rendezni.Banszámla számunk: 73900102-11071998Takarékbank RT. 
Állami és balatoni területi engedélyeket is folyamatosan adunk ki, /a fizetés szintén átutalás/ melyeknek irodánkban való átvételének időpontjairól telefonon vagy e-mailen adunk visszaigazolást. Kivételes esetekben a készpénzes fizetés is lehetséges mikéntjéről tájékoztatunk telefonon, vagy e-mailben. 
Fontos! E-mailben folyamatosan lehet érdeklődni telefonon viszont csak 9 órától 16 óráig. Ha a gondnok telefonja nem érhető el a 30 9599251-es telefonon is lehet érdeklődni. 
A csónakhelyek, a száraz tárolási díjak, kabinhelyek, befizetési határideje március 31-e. Azt követően már emelt díjat kell fizetni majd júniustól a szerződéseket felmondjuk. Kérem bérlöinket a határidők betartására. 
A belépőkártya május 31-ig müködik, azt követően csak a díj befizetése után. Kérem, hogy időben történjen a fizetés mert az újra aktiválása a kártyáknak a befizetést követően maximum 10 nap is lehet.
A járvány miatt különösen fontos, hogy horgászás közben tartsuk be azokat a szabályokat amiket mi is előírtuk és a hírekben is folyamatosan hallunk. Figyelmeztessük azokat a társainkat akik erről megfeledkeznek.

Köszönöm a megértést, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA ÉS MAGUNKRA!

Kontics Ferenc elnök


ÚJ VÁLTOZÁS!

Március 16-tól az ügyintézés szünetel. A továbbiakról a jövő héten adunk tájékoztatást.


Ügyintézés ÚJ!

 

 

Az Egyesületi ügyintézés 2020.03.16-tól visszavonásig

Hétfőn és Pénteken: 9.00-tól- 14.30-ig

Szombaton: 9.00-tól- 11.30-ig

 

A TÖBBI NAPON AZ ÜGYINTÉZÉS CSAK SŰRGŐS ESETBEN, TELEFONOS EGYEZTETÉSSEL .

Vasárnap és ünnepnapokon az ügyintézés szünetel

 

Varga Judit

0670/423-5023

 TÁJÉKOZTATÁS!

 
Horgásztársak! Kedves egyesületi Tagjaink!
A koronavírus várható elterjedése miatt egyesületünknél megelőző intézkedéseket vezetünk be.
Szükség van erre, mert nagy létszámú tagságunk az egész ország területéről érkezik a jó idő beálltával egyre nagyobb számban.
Megelőző intézkedéseink az alábbiak:
A klubhelyiség és a külső mosdó/WC napi kétszeri fertőtlenítő takarítása.
A WC-ben hő légfúvós kézszárítók használata, papírkéztörlővel kombinálva.
    
A konyhahasználat korlátozott, kizárólag a gondnokkal való egyeztetés után a megfelelő szabályok betartásával lehetséges. Javasoljuk saját eszközök használatát.
 
Aki köhög, tüsszög, kímélje horgásztársait és használjon zsebkendőt, lehetőleg papírt. A használt papír zsebkendőket a területen ne dobáljuk el, azokat tegyük a szeméttárolókba.
 
Kerüljük a kézfogásokat az üdvözlések más formáit alkalmazzuk.

 
Az ügyintézésre érkező tagjaink, akár csak megfázásos tünetek esetén is iratait beadva, irodán kívül marad az ügyintézés idejére. Ezekben az esetekben a gondnoknő szájmaszk viselésére kötelezett. Javasoljuk tünetek esetén ügyintézésre érkezéskor tagjainknak is a szájkendő használatát.
 
Ha szükséges további intézkedéseket is foganatosítunk.
 
Figyeljünk egymásra és magunkra.
 
Balatonfűzfő 2020.02.05.
 
Kontics Ferenc elnök

 


ÜGYINTÉZÉSI SZÜNET

2020.03.02-án és 03.03-án az egyesületi ügyintézés szünetel.


Télbúcsúztató beszámoló képekbenTélbúcsúztatóKÖZLEMÉNY

2020.01. 20-tól megkezdődik az ügyintézési időben a 2020.évi engedélyek váltása, és az egyesületi díjak befizetése.


ÜGYINTÉZÉSÜgyintézés 2020.01.20-tól

Kedves Tag társak, Horgász társak!

A 2019es Fogasi napló leadása az irodában leadható valamint a klubház elején lévő postaládába is bedobható.Kérném telefonszámmal legyen ellátva a visszaigazolás érdekében.
 
FONTOS!
 Az ide év egyesületi díjak befizetése,valamint horgász engedélyek váltása 2020.01.20-tól lehetséges ügyeleti időben ELŐRE LEBESZÉLT TELEFONOS IDŐPONT KÉRÉSSEL!( az időpontra érkezők elsőbbséget élveznek, így megkönnyítjük a várakozásokat, gyorsabb,pontosabb ügyintézést tudunk biztosítani)
A befizetéseket szintén érdemes telefonon előre leegyeztetni...
 
Egyesületi Ügyintézés:Hétfőtől-Péntekig: 08.00 tól - 15.30 ig
                                     Szombaton: 09.00 től - 11.30 ig
 

 
Varga Judit 
Gondnok
0670423-5023


2020 évi körlevél, házirendKüldöttgyűlés

M E G H Í V Ó
 
A Balatonfűzfői Horgász Egyesület

NYILVÁNOS KÜLDÖTTGYŰLÉST tart, melyre tisztelettel meghívom.


A küldött gyűlés helye: HorgásztanyaIdőpontja: 2020.01.18. 9.30. óra
Napirendi pontok:


1./Beszámoló az Egyesület 2019 évi munkájáról.
Előadó Németh László Elnökhelyettes


2./A 2019 évi Egyszerűsített éves beszámoló ismertetése
- A 2019 évi Közhasznúsági beszámoló ismertetése
Előadó: Kottyán József gazdasági vezető

3./ Felügyelő Bizottság beszámolója.
Előadó: Csertán Mária FB. elnök


Hozzászólások.
A beszámolók elfogadása


4. Az egyesület2020 évre vonatkozó tervei
2020 évre vonatkozó költségvetés
Előadó: Kontics Ferenc Németh László Kottyán József


Döntés a 2020 évi előterjesztésekről.
Határozatképtelenség esetén a küldöttgyűlést változatlan napirendi pontokkal
2020.01. 18-án 9.45 órára hívom össze.


Balatonfűzfő 2020.01.04.


Kontics Ferenc sk.
Elnök


B.Ú.É.K!

Komáromi László

Fájdalommal tudatjuk, hogy egyesületünk meghatározó, régi tagja Komáromi László / Lacika bácsi, Matula /tragikus körülmények következtében elhunyt.
Ötven éve minden nap találkozhattunk vele a tanyán. Lehetett hozzá fordulni kérdésekkel, mindenkinek segített. Olyan ember volt akit nem lehet elfelejteni: Köztünk marad emléke, rengeteg jö dolgot hagyott ránk, mint horgász és mint EMBER. Hiányozni fogsz! Emléked őrizzük, nyugodjál békében.
Temetés időpontjáról később tájékoztatunk.

A temetés időpontja: 2019.12.19 csütörtök 12.30 óra. Balatonfúzfő

 


Ügyintézés

A z ügyintézés szünetel. 2019.11.25-29-ig


Sajtótájékoztató