Hírek

    

Civilek Balatonfűzfőért

A Balatonfűzfői VÁCISZ Egyesület, 2022. évet értékelő közgyűlésén, "Civilek Balatonfűzfőért 2022" emlék plakettet Béres Istvánné és Németh László kapta.
Németh László
Városunk emblematikus figurája, aki aktív munkásévei alatt a település és a gyárak vízhálózatának ismerője, szakértője volt. Ezt a tudást és tapasztalatot a mai napig igénybe veszik a környezetében. Ami a tervekben, rajzokon nem, vagy nem jól szerepel, azon Ő képes eligazodni, segíteni, ha szükség van rá.
Közösségi munkája is kiemelkedő, ennek elismeréseként a város vezetése 2014-ben a „Balatonfűzfőért” díszoklevélben részesítette.
A Balatonfűzfői Horgász Egyesület elnökhelyettese. Az egyesület hét évtizedes történetének kutatója, a kapcsolódó dokumentumok gyűjtője és rendszerezője. Értékes gyűjteménye van a Nitrokémia történetéről, fényképek, tárgyak, melyeket szívesen kölcsön ad kiállításokra.
Lelkes közösségi ember, akinek segítségére mindig lehet számítani, legyes az főzőverseny, ágvágás, fű kaszálás, metszés, ültetés. Egyesületünk által vállalt terület /a71-es út mellett/ gondozásában is tevékenyen részt vesz.
Több éves példa értékű munkájának elismeréseként, egyben elismerve a Balatonfűzfő Horgász Egyesület tagjainak munkáját, melyet a fűzfői horgász turizmus fejlesztésében végeznek, valamint azt az erőfeszítést, amit a 70 éves egyesület fennmaradásáért tesznek, a Balatonfűzfői VÁCISZ Egyesület elnöksége a „Civilek Balatonfűzfőért 2022” emlékplakettet adományozza Németh Lászlónak.

   


Ügyintézés-

Az engedélyek kiadása megkezdődött, az időpontokat előre egyeztetni kell a 30 9599 251 telefonon.


Balin telepítés

2023.03.02-án a Balatoni Halgazdaság 6400db kétnyaras balint telepített a kikötő területén. 1-2 év és lehet fogni őket!


 


2022 évi beszámoló / jelentés